MEDELI A800 - Відеоприклади звучання та короткий огляд.

22/11/2013 02:20


MEDELI A800 - Відеоприклади звучання та короткий огляд.




Перш за все хочеться запропонувати Вам послухати демонстраційний запис Medeli A800 та оцінити зовнішній вигляд:

 


 



  Medeli A800 дійсно вразив мене своєю якістю звуку і можливостями, враховуючи ціну. Він, на мій погляд, не поступається інструментам Yamaha PSR-S-серії, які коштують набагато дорожче. І інші відеоприклади, наведені нижче, нададуть Вам можливість особисто оцінити звучання. Додаткову різноманітність додає і новий DSP-процесор, що пропонує відразу 45 різнобічних ефектів, тоді як більшість недорогих синтезаторів пропонують тільки традиційні реверберацію, хорус і ділей. Послухайте цей цікавий інструмент :) До Вашої уваги наша  відеодемонстрація базових звуків iнструменту:

 






 Коротко про основні можливості Medeli A800:



Звук! 583 заводських різнобічних звуку дуже хорошої якості. Можливість редагування та збереження 10 власних звуків. DSP-процесор на 45 ефектів.

Стилі! Інструмент пропонує 230 (!) заводських стилів аккомпаніменту, з 4 варіаціями, і подвійними варіантами вступів і закінчень. Крім цього єможливість створення  5 власних  стилів .

 

Мікшер! Дозволить Вам керувати кожним каналом стилю, ви можете, за бажанням, відключити будь-який з інструментів аккомпанементу, чи зміниити його гучність, панораму.

 



   До Вашої уваги ще один наш відеоприклад. Це відома усім ЛАМБАДА. У цьому відеоприкладі я задіяв усі 4 варіації аккомпанементу. Також це одночасно і відеоурок, який допоможе Вам навчитися грати цю відому композицію.

 





   Продовжимо розповідь. Стилі і звуки Medeli A800 можна зберегти на USB-носій. Само собою можна пересилати інформацію в зворотньому порядку, тобто загружати звуки і стилі з флешки. На жаль, мені не вдалося знайти вже готові стилі для цього інструменту в інтернеті, тому Вам прийдеться писати все самостійно.

Medeli A800 пропонує ще такі можливості -  запис фонограм на 6 доріжок, виклик попередніх налаштувань одним дотиком, швидкий виклик звуку фортепіано, підключення до комп'ютера по USB і традиційними MIDI, лінійний вхід і вихід, кнопка модуляції і колесо пітча. Гучністю інструменту можна управляти не тільки традиційною ручкою, але й окремо  педаллю.

 

Medeli A800 справді здатний перевернути ваше розуміння того, як звучать недорогі клавішні інструменти! Оцініть звук труби у цій веселій  українській весільній композиції "Висить ябко висить" :)

 




   Будемо раді почути Ваші відгуки! З задоволенням відповімо на будь-які додаткові запитання стосовно данного інструменту. Хорошої Вам творчості та правильного вибору!

   Купити Medeli A800 можна в нашому інтернет-магазині ІОНІКА. Хороша консультація, офіційна гарантія та чесна ціна!

 

 

Написати коментар

Google .